Om oss

PROFIT THROUGH INFORMATION MANAGEMENT

Noen av de største utfordringene for en fiskeoppdretter er å kunne rapportere produksjonskostnad og beholdningsverdi for alle fiskegrupper på en strukturert måte, og basert på dette holde biologiske og økonomiske prognoser oppdatert, samt ha oversikt over utstyr og operasjoner. Videre er en optimalisering av produksjonen og utnyttelse av ressurser en konstant utfordring ved en biologisk produksjon. Vårt mål er levere den beste programvaren for å forenkle disse områdene og gi våre kunder «The Horizon experience».

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg!

 

VÅR VISJON

Infront-X skal bidra til å gjøre våre kunder til de mest veldrevne og lønnsomme selskapene i oppdrettsnæringen.

Produkter

p1

HORIZON MANAGEMENT TOOL (HMT)

  • Et verktøy og en strukturert metode for å gjennomføre månedsrapportering, fordeling av kostnader og beregning av beholdningsverdier og uttakskostnad. Beholdningsverdi blir beregnet for prosjekt, produkt eller det nivå man måtte ønske, og bilag for import til regnskap blir generert.

hopt

HORIZON OPTIMIZER (HO)

  • Horizon Optimizer gir et kvantesprang sammenlignet med konvensjonelle planleggingsmetoder. En modul for å optimalisere produksjonen gitt begrensninger som MTB, størrelse og antall smolt, kapasiteter, fôrtyper, temperatur, produksjonskostnad etc. Gitt disse begrensningene, vil programvaren anbefale en produksjonsprofil som optimaliserer dine økonomiske resultat.

hpl

HORIZON PLANNER (HP)

  • En løsning for biologisk planlegging både for settefisk og matfisk. HP benytter de verifiserte og rapporterte biologiske statuser som utgangspunkt for biologiske prognoser. Følgelig vil det være en konsistent sammenheng mellom historie og fremtid, og oppdatert antall fisk og biomasse vil automatisk bli reflektert i de eksisterende prognoser.

hb

HORIZON BUDGET (HB)

  • Horizon Budget (HB) består av budsjett og forutsetninger, og er integrert med Horizon Planner slik at de siste biologiske prognoser blir reflektert i budsjettet som produksjonsdrevne kostnader.

heq

HORIZON EQUIPMENT (HEQ)

  • Horizon Equipment (HEQ) er en programvare for å planlegge utnyttelse av utstyr og driftsmidler, samt for å registrere vedlikehold og hendelser på utstyret. Utstyr kan defineres med driftstellere og vedlikeholdsintervaller, og relevant dokumentasjon og sertifiseringer kan tilknyttes de enkelte komponenter. Design anlegget ditt i et kart, og tilknytt utstyr til tegningen.

hrep

HORIZON REPORTS STUDIO (HRS)

  • HRS er et verktøy for å presentere historiske data, budsjett og rullerende prognoser. For hver perioderapportering vil man få en oppdatert prognose på kostnader og produksjonskostnad per kg frem til slutten av produksjonssyklusen.

Kunder

Våre kunder er avgjørende for våre kontinuerlige forbedringer. Vi har alltid vært lydhøre ovenfor endrede behov og har lagt til ny funksjonalitet i programvaren. Dette betyr at alle kunder vil nyte godt av felles innovasjon hos våre kunder, og det sikrer at vår programvare vil være et fremtidsrettet valg.

 

 

kunder

 

Ansatte

Magne Johnsen, Gründer

Mob: (47) 92 64 25 67, e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dataingeniør - HiST
Siv. Ing - Industriell Økonomi - NTNU.
Magne Johnsen har mer enn 15 års erfaring med å utvikle programvare for fiskeoppdrett og den relaterte verdikjede. Han var systemutvikler og utviklingssjef i Superior Systems AS før fusjonen med Akva AS og AquaSmart AS. Magne var daglig leder i Infront-X AS fra 2002 til 2015, før prioriteteten igjen ble å utvikle ny og innovativ programvare for akvakulturnæringen.

 

Torbjørn Skjetne, Daglig leder / Senior konsulent

Mob: (47) 92 43 68 67, e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dataingeniør - HiST
Bachelor - Økonomi & Adminstrasjon - TØH
Siv. Ing - Industriell Økonomi - UiS
Mer enn 10 års erfaring med å utvikle programvare for oppdrettsnæringen, og daglig leder siden 2015.Odd Inge Forsberg, Senior konsulent

Mob: (47) 90 53 50 43, e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Cand.scient. Marinbiologi - UiB
Dr. philos. Aquaculture - UiB
Tilleggsutdannelse innen økonomi og ledelse fra NHH og BI.
Mer enn 15 års erfaring som seniorforsker i AKVAFORSK og Rogalands-forskning. Ekspert på økonomisk optimalisering innen fiskeoppdrett.

 

 

John-Arne Gangås, Senior Utvikler

Mob: (47) 90 86 73 67, e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bachelor i Datateknikk - Høgskolen i Narvik.
Ett år med økonomi & administrasjon - Høgskolen i Narvik.
Mer enn 8 års erfaring med å utvikle programvare for oppdrettsnæringen.

 

Knut Solbakken, Senior Konsulent

Mob: (47) 48 86 70 22, e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bachelor i Akvakultur - Høgskolen i Nordland.
Tilleggsutdannelse innen ledelse, salg&markedsføring.
Lang erfaring fra ledende posisjoner i ulike deler av verdikjeden innen fiskeoppdrett, blant annet i Marine Harvest, Follalaks (Mainstream) og AKVAgroup.

 

Leif Åge Klungseth, Senior Utvikler

Mob: (+47) 922 87 772, e-mail:: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bachelor - Dataingeniør - HiST.
Mer enn 15 års erfaring som systemutvikler hos NTNU, Powel AS og Sportradar AS.


Eskild Helmersen, Senior Utvikler

Mob: (+47) 918 19 935, e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bachelor - Dataingeniør - HiST.
Erfaring fra oppdrettsnæringen siden 1997, inkludert mange år som systemingeniør hos Storvik AS. 

 

Linda Skarsaune, Senior Utvikler

Mob: (+47) 406 45 605, e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bachelor - Dataingeniør - HiST.
Mer enn 15 års erfaring som systemutvikler.

 

 

Ewa Beldowska, Grafisk Designer - deltid

Mob: (+47) 95152637, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Master of Arts (M.A.)
Erfaring fra Reklamebyråer siden 1994.


 

 

 

 

Kontakt oss

NORGE, Trondheim

Strindfjordveien 1, 7053 Ranheim
SUPPORT: (+47) 400 02 865
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bottom

bottom